Amber Advokater Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hässleholm och Amber Advokater Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Amber Advokater Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Amber Advokater Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Amber Advokater Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-05-06. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Amber Advokater Handelsbolag ska trivas.

I Hässleholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Administration, marknadsföring och service samt därmed förenlig verksamhet åt advokatbolag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Amber Advokater Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15.

Idag är Amber Advokater Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Amber Advokater Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Amber Advokater Handelsbolag är Amber Advokater Halmstad Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Amber Advokater Karlskrona Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Amber Advokater Värnamo Handelsbolag som är född och har titeln Bolagsman, Amber Advokater i Hässleholm och Älmhult som är född och har titeln Bolagsman, .

Amber Advokater Handelsbolag har 969693-5148 som sitt organisationsnummer.