Kristallen glas & porslin, N A Karlsson

Skåne län

Information

Kristallen glas & porslin, N A Karlsson hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Kristallen glas & porslin, N A Karlsson finns. I Hässleholm så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Kristallen glas & porslin, N A Karlsson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Kristallen glas & porslin, N A Karlsson har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kristallen glas & porslin, N A Karlsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0451-14325.

Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Kristallen glas & porslin, N A Karlsson har idag 251218-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kristallen glas & porslin, N A Karlsson

Detaljhandel med glas, porslin m m

I Kristallen glas & porslin, N A Karlsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Nils Arnold som är född 1925 och har titeln Innehavare av enskild firma, .