Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren

Skåne län

Information

Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren finns det lite olika personer som är förknippade och det är Löfren, Bengt Arne som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren på telefon 0451-83310.

Tillverkning av och handel med persienner och markiser m m.

Idag är Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren av bolagstypen Enskild firma.

Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren så är det följande:

Hässle PeMa, Bengt Arne Löfgren har 290819-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.