arvidfoto

Skåne län

Information

380825-XXXX är organisationsnummer för verksamheten arvidfoto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som arvidfoto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som arvidfoto finns i.

arvidfoto har varit registrerat sedan 2006-03-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för arvidfoto så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

arvidfoto är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för arvidfoto är följande:

Vill ni komma i kontakt med arvidfoto så kan ni göra det på telefon genom 0451-15348 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av bilder, artiklar och annat som har med fotografering att göra.

Det finns olika personer som har en koppling med arvidfoto och det är Arvidsson, Gun-Inger Lorentzdotter som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,