K E Kjellanderssons Skogsentreprenad

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och K E Kjellanderssons Skogsentreprenad är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och K E Kjellanderssons Skogsentreprenad är ett av dem. Statusen för K E Kjellanderssons Skogsentreprenad är att Bolaget är aktivt.

K E Kjellanderssons Skogsentreprenad är ett Enskild firma och skapades 1977-01-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som K E Kjellanderssons Skogsentreprenad ska trivas.

K E Kjellanderssons Skogsentreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skogsavverkning, skogstransporter och handel med timmer

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K E Kjellanderssons Skogsentreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är K E Kjellanderssons Skogsentreprenad och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med K E Kjellanderssons Skogsentreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-52034.

.

De som är på något sätt har med K E Kjellanderssons Skogsentreprenad är Kjellandersson, Kjell Erik som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K E Kjellanderssons Skogsentreprenad har 400120-XXXX som sitt organisationsnummer.