Snickar'n Bengt Ottosson

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Snickar'n Bengt Ottosson är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Snickar'n Bengt Ottosson är ett av dem. Statusen för Snickar'n Bengt Ottosson är att Bolaget är aktivt.

Snickar'n Bengt Ottosson är ett Enskild firma och skapades 2004-02-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Snickar'n Bengt Ottosson ska trivas.

Snickar'n Bengt Ottosson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-26. I Hässleholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bygg. Renovering, om- och tillbyggnation.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Snickar'n Bengt Ottosson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Snickar'n Bengt Ottosson och det finns flera verksamheter som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Snickar'n Bengt Ottosson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-22472.

.

De som är på något sätt har med Snickar'n Bengt Ottosson är Ottosson, Bengt Krister som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Snickar'n Bengt Ottosson har 430722-XXXX som sitt organisationsnummer.