L.S.O Konsult

Skåne län

Information

L.S.O Konsult är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som L.S.O Konsult finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

L.S.O Konsult är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

L.S.O Konsult som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-07-30. Men sedan 1997-01-01 så har L.S.O Konsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L.S.O Konsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-41970.

Hässleholm arbetar för att företag som L.S.O Konsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för L.S.O Konsult. Det finns flera företag i Skåne län.

Konsult av säkerhetsfrågor inom transportsektorn, främst tunga fordon. Omfattande utbildning för handhavande och säkerhets- kontroll av tunga fordon. Utbildning och prov för farligt gods- certifikat. Dataprogram för uppföljning av beställningar, service av fordon.

Firmatecknare för L.S.O Konsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L.S.O Konsult och det är följande personer, Olsson, Leif Sune som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för L.S.O Konsult är 430816-XXXX.