Sten Holmqvists Handelsträdgård

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Sten Holmqvists Handelsträdgård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Sten Holmqvists Handelsträdgård är ett av dem. Statusen för Sten Holmqvists Handelsträdgård är att Bolaget är aktivt.

Sten Holmqvists Handelsträdgård är ett Enskild firma och skapades 1969-08-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Sten Holmqvists Handelsträdgård ska trivas.

Sten Holmqvists Handelsträdgård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handelsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sten Holmqvists Handelsträdgård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Sten Holmqvists Handelsträdgård och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Sten Holmqvists Handelsträdgård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-50063.

.

De som är på något sätt har med Sten Holmqvists Handelsträdgård är Holmqvist, Sten Erik Göran som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sten Holmqvists Handelsträdgård har 441108-XXXX som sitt organisationsnummer.