Till Lust

Skåne län

Information

450201-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Till Lust. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Till Lust är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Till Lust finns i.

Till Lust har varit registrerat sedan 1993-06-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Till Lust så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Till Lust är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Till Lust är följande:

Vill ni komma i kontakt med Till Lust så kan ni göra det på telefon genom 0451-60962 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av korgar, krukor, blommor och presentartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med Till Lust och det är Eriksson, Åke Lennart som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,