Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo

Skåne län

Information

Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekenstierna, Bo Christer som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo på telefon 046-772180.

Tillverkning och återförsäljning av ammunition, ammunitions- komponenter, hobbymateriel och hobbyartiklar

Idag är Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo av bolagstypen Enskild firma.

Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-14 och Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1978-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo så är det följande:

Hässleholms Laddtjänst, Gunsammo har 450705-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.