A. Bjarke Metallprodukter

Skåne län

Information

460206-XXXX är organisationsnummer för bolaget A. Bjarke Metallprodukter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A. Bjarke Metallprodukter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som A. Bjarke Metallprodukter finns i.

A. Bjarke Metallprodukter har varit registrerat sedan 1973-12-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A. Bjarke Metallprodukter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

A. Bjarke Metallprodukter är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för A. Bjarke Metallprodukter är följande:

Vill ni komma i kontakt med A. Bjarke Metallprodukter så kan ni göra det på telefon genom 0451-22673 eller genom brev på följande adress:

Metalltryckningsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med A. Bjarke Metallprodukter och det är Bjarke, Agnar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,