Villakonsult L-Å Nilsson

Skåne län

Information

470425-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Villakonsult L-Å Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Villakonsult L-Å Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Villakonsult L-Å Nilsson finns i.

Villakonsult L-Å Nilsson har varit registrerat sedan 1983-10-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Villakonsult L-Å Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Villakonsult L-Å Nilsson är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Villakonsult L-Å Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Villakonsult L-Å Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 044-80527 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av nyproducerade villor

Det finns olika personer som har en koppling med Villakonsult L-Å Nilsson och det är Nilsson, Lars Åke som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,