Byggnadsfirma Tommy Lundström

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Byggnadsfirma Tommy Lundström är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Byggnadsfirma Tommy Lundström är ett av dem. Statusen för Byggnadsfirma Tommy Lundström är att Bolaget är aktivt.

Byggnadsfirma Tommy Lundström är ett Enskild firma och skapades 1975-07-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Byggnadsfirma Tommy Lundström ska trivas.

Byggnadsfirma Tommy Lundström är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Byggnadsfirma Tommy Lundström är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Byggnadsfirma Tommy Lundström och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Byggnadsfirma Tommy Lundström så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-56496.

.

De som är på något sätt har med Byggnadsfirma Tommy Lundström är Lundström, Alve Tommy som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Byggnadsfirma Tommy Lundström har 470506-XXXX som sitt organisationsnummer.