Bengt Johanssons Batteriservice

Skåne län

Information

Bengt Johanssons Batteriservice är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Bengt Johanssons Batteriservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bengt Inge som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bengt Johanssons Batteriservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bengt Johanssons Batteriservice på telefon 070-5233637.

Bildetaljhandel. Uppfödning av djur. Handel med slöjdalster.

Idag är Bengt Johanssons Batteriservice av bolagstypen Enskild firma.

Bengt Johanssons Batteriservice är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bengt Johanssons Batteriservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Bengt Johanssons Batteriservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bengt Johanssons Batteriservice så är det följande:

Bengt Johanssons Batteriservice har 470921-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.