Möllans antik och möbelrenovering

Skåne län

Information

480716-XXXX är organisationsnummer för företaget Möllans antik och möbelrenovering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Möllans antik och möbelrenovering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Möllans antik och möbelrenovering finns i.

Möllans antik och möbelrenovering har varit registrerat sedan 1987-08-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Möllans antik och möbelrenovering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Möllans antik och möbelrenovering är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Möllans antik och möbelrenovering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Möllans antik och möbelrenovering så kan ni göra det på telefon genom 0451-62243 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och renovering av antika möbler, porslin, tavlor, lampor och klockor

Det finns olika personer som har en koppling med Möllans antik och möbelrenovering och det är Björk, Tomas Roland som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,