Tyringe Lots o Skogsservice

Skåne län

Information

490302-XXXX är organisationsnummer för företaget Tyringe Lots o Skogsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tyringe Lots o Skogsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Tyringe Lots o Skogsservice finns i.

Tyringe Lots o Skogsservice har varit registrerat sedan 1991-08-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tyringe Lots o Skogsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

Tyringe Lots o Skogsservice är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Tyringe Lots o Skogsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tyringe Lots o Skogsservice så kan ni göra det på telefon genom 0451-51754 eller genom brev på följande adress:

Skogsavverkning, virkesmätning, stämpling, köp och försäljning av timmer och massaved samt lotshjälp

Det finns olika personer som har en koppling med Tyringe Lots o Skogsservice och det är Nordström, Sven Tommy som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,