Firma Perssons snickerier

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Firma Perssons snickerier är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Firma Perssons snickerier är ett av dem. Statusen för Firma Perssons snickerier är att Bolaget är aktivt.

Firma Perssons snickerier är ett Enskild firma och skapades 1976-04-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Firma Perssons snickerier ska trivas.

Firma Perssons snickerier är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Snickeri- och reparationsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Perssons snickerier är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Firma Perssons snickerier och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Firma Perssons snickerier så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-770303.

.

De som är på något sätt har med Firma Perssons snickerier är Persson, Arne Birger som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Perssons snickerier har 490627-XXXX som sitt organisationsnummer.