Hundtrimmet Tofta

Skåne län

Information

500706-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hundtrimmet Tofta. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hundtrimmet Tofta är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Hundtrimmet Tofta finns i.

Hundtrimmet Tofta har varit registrerat sedan 2006-08-01 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hundtrimmet Tofta så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

Hundtrimmet Tofta är och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Hundtrimmet Tofta är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hundtrimmet Tofta så kan ni göra det på telefon genom 0451-745194 eller genom brev på följande adress:

Hundklippning och trimning och allt vad det innebär av pälsvård. Samt försäljning av hundschampoo, kammar, borstar, hundbäddar, koppel, halsband, vitaminer, hundmat och det som hör hund till. Har även för avsikt att ha avel på någon hundras.

Det finns olika personer som har en koppling med Hundtrimmet Tofta och det är Nilsson Johnsson, Irene Elisabeth B som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,