L-G Holmbergs Skogs och maskinservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och L-G Holmbergs Skogs och maskinservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och L-G Holmbergs Skogs och maskinservice är ett av dem. Statusen för L-G Holmbergs Skogs och maskinservice är att Bolaget är aktivt.

L-G Holmbergs Skogs och maskinservice är ett Enskild firma och skapades 1980-01-30. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som L-G Holmbergs Skogs och maskinservice ska trivas.

L-G Holmbergs Skogs och maskinservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstadsrörelse, byggnadssmide samt service av skogsmaskiner och entreprenadmaskiner

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att L-G Holmbergs Skogs och maskinservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är L-G Holmbergs Skogs och maskinservice och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med L-G Holmbergs Skogs och maskinservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-31461.

.

De som är på något sätt har med L-G Holmbergs Skogs och maskinservice är Holmberg, Lars Göran som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

L-G Holmbergs Skogs och maskinservice har 510922-XXXX som sitt organisationsnummer.