Eurokomb Ltd, UK Filial

Skåne län

Information

516404-7887 är organisationsnummer för bolaget Eurokomb Ltd, UK Filial. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eurokomb Ltd, UK Filial är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Hässleholm som är den kommunen som Eurokomb Ltd, UK Filial finns i.

Eurokomb Ltd, UK Filial har varit registrerat sedan 2008-05-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Eurokomb Ltd, UK Filial så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Eurokomb Ltd, UK Filial är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Eurokomb Ltd, UK Filial är följande:
Firman tecknas ensam av -Kullberg, Tommy Kristian

Vill ni komma i kontakt med Eurokomb Ltd, UK Filial så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nyckelv. 4, 281 51, Hässleholm

Filialen ska bedriva försäljning och import av kemiska produkter för öl och läsktillverkning. Försäljning av bygg- och elmaterial samt därmed förenlig verksamhet. Filialen ska även bedriva byggverksamhet och elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av mobiltelefoner, mobiltelefon- komponenter, datorer och komponenter till datorer, tillverkning av datorer samt därmed förenlig verksamhet. Import och export samt försäljning av trädgårdsprodukter, swimming-pooler samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eurokomb Ltd, UK Filial och det är Kullberg, Tommy Kristian som är född 1979 och har titeln VD, Andersson, Per Göran Ivan som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,