Hästhults Grävtjänst

Skåne län

Information

530403-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hästhults Grävtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hästhults Grävtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hässleholm som är den kommunen som Hästhults Grävtjänst finns i.

Hästhults Grävtjänst har varit registrerat sedan 1983-02-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hästhults Grävtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hästhults Grävtjänst är och det finns flera bolag i Hässleholm som också är .

Firmatecknare för Hästhults Grävtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hästhults Grävtjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Grävmaskinsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Hästhults Grävtjänst och det är Olsson, Bror Gösta som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,