Tyringe Verkstadsservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Tyringe Verkstadsservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tyringe Verkstadsservice är ett av dem. Statusen för Tyringe Verkstadsservice är att Bolaget är aktivt.

Tyringe Verkstadsservice är ett Enskild firma och skapades 1994-09-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tyringe Verkstadsservice ska trivas.

Tyringe Verkstadsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Service och reparationer av verktygsmaskiner till verkstadsindustrin och träindustrier samt tillverka fixturer och reservdelar samt modellbyggen för prototyper till plastindustrin.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tyringe Verkstadsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Tyringe Verkstadsservice och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Tyringe Verkstadsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-52253.

.

De som är på något sätt har med Tyringe Verkstadsservice är Jönsson, Bo-Erik Gert som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tyringe Verkstadsservice har 531012-XXXX som sitt organisationsnummer.