Kjellqvists All-service

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hässleholm och Kjellqvists All-service är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Kjellqvists All-service är ett av dem. Statusen för Kjellqvists All-service är att Bolaget är aktivt.

Kjellqvists All-service är ett Enskild firma och skapades 2005-02-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Kjellqvists All-service ska trivas.

Kjellqvists All-service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skogsarbete (huggning, röjning, plantering). Reparationsarbeten av skorstenar, skorstensstockar och eldstäder, murning, trädgårdsarbete samt mindre snickeriarbeten. Import av verktyg för främst skogs- och trädgårdsvård, kaminer och rör till skorstenar direkt från tillverkaren.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjellqvists All-service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-17.

Idag är Kjellqvists All-service och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Kjellqvists All-service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-22791.

.

De som är på något sätt har med Kjellqvists All-service är Kjellqvist, Nils Åke Reinhold som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kjellqvists All-service har 550315-XXXX som sitt organisationsnummer.