Allservice Ewa Jägenstedt

Skåne län

Information

Allservice Ewa Jägenstedt är ett av många bolag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Allservice Ewa Jägenstedt finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Allservice Ewa Jägenstedt är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Allservice Ewa Jägenstedt som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-12-02. Men sedan 1998-01-01 så har Allservice Ewa Jägenstedt varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Allservice Ewa Jägenstedt så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-82317.

Hässleholm arbetar för att bolag som Allservice Ewa Jägenstedt ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Allservice Ewa Jägenstedt. Det finns flera bolag i Skåne län.

Konsultverksamhet med inriktning på redovisningstjänster, kontorstjänster och tjänster inom vårdsektorn samt därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Allservice Ewa Jägenstedt är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Allservice Ewa Jägenstedt och det är följande personer, Jägenstedt, Gun Eva Marie som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Allservice Ewa Jägenstedt är 550527-XXXX.