Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv)

Skåne län

Information

Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hässleholm som är den kommunen där Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv) finns. I Hässleholm så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv) har haft sedan 1994-01-01. Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv) har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv) så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Torgg. 21, 288 32, Vinslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-85050.

Hässleholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv) Privat, ej börsnoterat.

Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv) har idag 556047-8868 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv)

Bolaget skall bedriva handel med möbler, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Paulsons Möbler i Vinslöv Aktiebolag (Em Vinslöv) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Paulsson, Björn Carl-Otto som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Hans Torgny som är född 1941 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor, .