Kron International AB

Skåne län

Information

556050-5587 är organisationsnummer för företaget Kron International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kron International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Kron International AB finns i.

Kron International AB har varit registrerat sedan 1947-08-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kron International AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Kron International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kron International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Kron International AB så kan ni göra det på telefon genom 044-85700 eller genom brev på följande adress:
St. Torgg. 28, 288 32, Vinslöv

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av borstprodukter och städmaterial, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kron International AB och det är Ahlberg, Hans Johan Rickard Dick som är född 1953 och har titeln VD, Ahlberg, Hans Johan Rickard Dick som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlberg, Carl Johan Peter som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlberg, Lars Johan Göran som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén, Karin Elinore som är född 1965 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor