Camito Technology Center Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter Camito Technology Center Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Camito Technology Center Aktiebolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Camito Technology Center Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1954-10-18 så har Camito Technology Center Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Camito Technology Center Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Camito Technology Center Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Byg. 40, 280 23, Hästveda. Vi ni istället prata med Camito Technology Center Aktiebolag så kan ni göra det på 0451-388990.

Bolaget skall idka traditionell gjuterirörelse ävensom import- och exporthandel jämte annan därmed förenlig verksamhet, allt inom gjuteribranschen samt gjutning av press- och stans- verktyg i järn och stål, utbildning och forskning inom verktygsområdet samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dimovski, Janni som är född 1965 och har titeln VD, Dimovski, Janni som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Hans Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Kent Inge Morgan som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sillén, Rudolf Valentin som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorThimfors, Claes Peter som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Svensson, Hans Erik i förening med en av -Bengtsson, Kent Inge Morgan -Dimovski, Janni -Sillén, Rudolf Valentin Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Camito Technology Center Aktiebolag har 556060-1733 som sitt organisationsnummer.