Gunnar Johanssons Sågverk AB

Skåne län

Information

Gunnar Johanssons Sågverk AB är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Gunnar Johanssons Sågverk AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Mats Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Birthe Marianne som är född 1956 och har titeln Suppleant, Axelsson, Eva Margareta som är född 1955 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Axelsson, Eva Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gunnar Johanssons Sågverk AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gunnar Johanssons Sågverk AB på telefon 0451-21158.

Bolaget skall bedriva sågverksrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gunnar Johanssons Sågverk AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gunnar Johanssons Sågverk AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gunnar Johanssons Sågverk AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gunnar Johanssons Sågverk AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gunnar Johanssons Sågverk AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gunnar Johanssons Sågverk AB har 556060-4299 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.