Dacar AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Dacar AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Dacar AB är ett av dem. Statusen för Dacar AB är att Bolaget är aktivt.

Dacar AB är ett Aktiebolag och skapades 1957-06-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dacar AB ska trivas.

Dacar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-11. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av verktygsmaskiner, kemtekniska produkter, handverktyg och liknande utrustning samt bedriva agenturverksamhet inom nämnda branscher, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dacar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-11.

Idag är Dacar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Dacar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-88000.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Dacar AB är Karlsson, Dan Ove som är född 1953 och har titeln VD, Karlsson, Dan Ove som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Plato, Hans Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Axelsson, Bo Thomas som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Dacar AB har 556064-9559 som sitt organisationsnummer.