Autoliv Mekan AB

Skåne län

Information

Autoliv Mekan AB är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Autoliv Mekan AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Autoliv Mekan AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Autoliv Mekan AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1957-10-04. Men sedan 1981-01-01 så har Autoliv Mekan AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Kringelv. 13, 281 41, Hässleholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Autoliv Mekan AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-42500.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som Autoliv Mekan AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Autoliv Mekan AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall till föremål för sin verksamhet att-direkt eller hel-eller delägda företag- utveckla och tillverka, marknadsföra och sälja säkerhetsprodukter för motorfordon samt bedriva därmed förenligt verksamhet.

Firmatecknare för Autoliv Mekan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Autoliv Mekan AB och det är följande personer, Parnestål, Gullmar Roger som är född 1943 och har titeln VD, Parnestål, Gullmar Roger som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Bengt Johnny André som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Karlsson, Anders Erik Filberth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Wallin, Björn Mats Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot.Frisk, Sören Kenneth Sixten som är född 1950 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Aspenblad, Björn Håkan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant.Siberg, Heléne Marie som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Autoliv Mekan AB är 556065-4948.