André Philip AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och André Philip AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och André Philip AB är ett av dem. Statusen för André Philip AB är att Bolaget är aktivt.

André Philip AB är ett Aktiebolag och skapades 1960-09-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som André Philip AB ska trivas.

André Philip AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att André Philip AB inte är momsregistrerat.

Idag är André Philip AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med André Philip AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-41800.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med André Philip AB är Hammenborn, Lars Christian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammenborn, Barbro Ingegärd som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

André Philip AB har 556073-4245 som sitt organisationsnummer.