Aktiebolaget Bjärnumshus

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta samt bedriva handel med fast egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Bjärnumshus vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Aktiebolaget Bjärnumshus en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1963-12-09 så skapades Aktiebolaget Bjärnumshus och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Aktiebolaget Bjärnumshus är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556090-3501 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Aktiebolaget Bjärnumshus Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bjärnumshus så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Bjärnumshus är Nylén, Yvonne Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Bengt Arne som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Junis Maj-Gun som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Dorit Gerd Ulla-Britt som är född 1935 och har titeln Suppleant, Pettersson, Karl Jan Sivert som är född 1936 och har titeln Suppleant, Pettersson, Sven Göran Gunnar som är född 1938 och har titeln SuppleantNilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.