Fjellströms Guldsmedsaffär Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva guldsmedsaffär med verkstad, äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fjellströms Guldsmedsaffär Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Fjellströms Guldsmedsaffär Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1964-07-01 så skapades Fjellströms Guldsmedsaffär Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Fjellströms Guldsmedsaffär Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Fjellströms Guldsmedsaffär Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556093-1973 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Fjellströms Guldsmedsaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fjellströms Guldsmedsaffär Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-41345 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fjellströms Guldsmedsaffär Aktiebolag är Carlsson, Curt Arne Ronnie som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Anna Elisabeth som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .