Ingenjörsfirman G. Bäck Aktiebolag

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utbildning inom betonteknik (behörighetskurserII), anläggning och konstruktion, samt att bedriva förvaltning av värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ingenjörsfirman G. Bäck Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Ingenjörsfirman G. Bäck Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1964-11-18 så skapades Ingenjörsfirman G. Bäck Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ingenjörsfirman G. Bäck Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ingenjörsfirman G. Bäck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556095-1609 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Ingenjörsfirman G. Bäck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ingenjörsfirman G. Bäck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-80560 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ingenjörsfirman G. Bäck Aktiebolag är Bäck, Mariann Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäck, Anna-Lisa Ruth som är född 1920 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor, .