Finja Aktiebolag

Skåne län

Information

556098-4840 är organisationsnummer för bolaget Finja Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Finja Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Finja Aktiebolag finns i.

Finja Aktiebolag har varit registrerat sedan 1965-06-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Finja Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Finja Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Finja Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Jonasson, Maj Gull-Britt Agneta

Vill ni komma i kontakt med Finja Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-66600 eller genom brev på följande adress:
Betongv. 1, 281 93, Finja

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med cement och murbruksprodukter, köpa, sälja, förvalta och administrera fastigheter samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Finja Aktiebolag och det är Jonasson, Maj Gull-Britt Agneta som är född 1951 och har titeln VD, Jonasson, Maj Gull-Britt Agneta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Kai Inge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellander, Leif Erik Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Nilsson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantSET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,