Rotorbulk AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Rotorbulk AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Rotorbulk AB är ett av dem. Statusen för Rotorbulk AB är att Bolaget är aktivt.

Rotorbulk AB är ett Aktiebolag och skapades 1965-12-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Rotorbulk AB ska trivas.

Rotorbulk AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva betonggjuteri samt inköp, finansiering, uthyrning och försäljning av maskiner, inventarier och annan utrustning inom verkstadsindustrin, anläggningsindustrin, byggbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rotorbulk AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Rotorbulk AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Rotorbulk AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-54161.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jonasson, Maj Gull-Britt Agneta.

De som är på något sätt har med Rotorbulk AB är Jonasson, Maj Gull-Britt Agneta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jensen, Veronica Terese som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonasson, Carl Tobias som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln Revisor, Nilsson, Ulf Peter som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Rotorbulk AB har 556101-5222 som sitt organisationsnummer.