Tyringe Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

556124-4962 är organisationsnummer för verksamheten Tyringe Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tyringe Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som Tyringe Konsult Aktiebolag finns i.

Tyringe Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-03-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tyringe Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Tyringe Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tyringe Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erlandsson, Bengt Jörgen Lennart -Risberg, Arne Greger

Vill ni komma i kontakt med Tyringe Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-51400 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 2, 282 33, Tyringe

Bolaget skall bedriva ekonomisk och teknisk konsultverksamhet inom dataområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tyringe Konsult Aktiebolag och det är Risberg, Arne Greger som är född 1950 och har titeln VD, Risberg, Arne Greger som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Bengt Jörgen Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Alsén, Björn Håkan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Andersson, Rolf Hans Christian som är född 1946 och har titeln RevisorssuppleantNorra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Ekonomkonsulter i Markaryd AB som är född och har titeln Revisor,