NG Baby Aktiebolag

Skåne län

Information

556127-4076 är organisationsnummer för bolaget NG Baby Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NG Baby Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hässleholm som är den kommunen som NG Baby Aktiebolag finns i.

NG Baby Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-07-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NG Baby Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

NG Baby Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hässleholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NG Baby Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med NG Baby Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0451-24295 eller genom brev på följande adress:
Tagelv. 2, 280 22, Vittsjö

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bäddutrustning för baby jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NG Baby Aktiebolag och det är Ståhl, Ewa Marie Anette som är född 1968 och har titeln Extern VD, Orvelind, Jan Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Orvelind, Jacqueline Ann som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilsson, Kent Inge Rolf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Persson, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor,