Erik Gustavsson Fastigheter Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter Erik Gustavsson Fastigheter Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Erik Gustavsson Fastigheter Aktiebolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Erik Gustavsson Fastigheter Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1971-12-30 så har Erik Gustavsson Fastigheter Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Erik Gustavsson Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Erik Gustavsson Fastigheter Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrig. 18, 288 32, Vinslöv. Vi ni istället prata med Erik Gustavsson Fastigheter Aktiebolag så kan ni göra det på 044-85100.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gustavsson, Erik Bertil som är född 1951 och har titeln VD, Gustavsson, Erik Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson, Carina Pernilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Gustavsson, Erik Bertil .

Erik Gustavsson Fastigheter Aktiebolag har 556156-1100 som sitt organisationsnummer.