E.P.H. Alternativ Aktiebolag

Skåne län

Information

E.P.H. Alternativ Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hässleholm. I E.P.H. Alternativ Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hultgren, Per-Gunnar Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultgren, Elna Karin Ingegerd som är född 1950 och har titeln Suppleant, Molin, Nils Erland Bertil som är född 1948 och har titeln Revisor, REFA Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med E.P.H. Alternativ Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå E.P.H. Alternativ Aktiebolag på telefon 0451-60650.

Bolaget skall bedriva glasmästeri, försäljning av byggnadsmaterial. Akupunktur, homeopati och kiropraktik för människor och djur. Inkörning, inridning och träning av hästar samt grossisthandel av hästtillbehör och foder.

Idag är E.P.H. Alternativ Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

E.P.H. Alternativ Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

E.P.H. Alternativ Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och E.P.H. Alternativ Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för E.P.H. Alternativ Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

E.P.H. Alternativ Aktiebolag har 556157-3451 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.