Dahlström Billackering Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter Dahlström Billackering Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Dahlström Billackering Aktiebolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Dahlström Billackering Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1972-09-25 så har Dahlström Billackering Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Dahlström Billackering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Dahlström Billackering Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Stattenav. 54, 281 33, Hässleholm. Vi ni istället prata med Dahlström Billackering Aktiebolag så kan ni göra det på 0451-10572.

Bolaget skall bedriva billackeringsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dahlström, Lars Åke Tommy som är född 1948 och har titeln VD, Dahlström, Lars Åke Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Göte Lennart Sigvard som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mangbo, Lena Eva Anita som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Eva Margareta som är född 1955 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantAxelsson, Eva Revision AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Green, Göte Lennart Sigvard -Mangbo, Lena Eva Anita Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Dahlström Billackering Aktiebolag har 556169-6757 som sitt organisationsnummer.