David Ohlssons Snickerier Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hässleholm finns det ett Aktiebolag som heter David Ohlssons Snickerier Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar David Ohlssons Snickerier Aktiebolag i Skåne län. Hässleholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

David Ohlssons Snickerier Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1972-12-13 så har David Ohlssons Snickerier Aktiebolag varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är David Ohlssons Snickerier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med David Ohlssons Snickerier Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fabriksg. 3, 280 10, Sösdala. Vi ni istället prata med David Ohlssons Snickerier Aktiebolag så kan ni göra det på 0451-60576.

Bolaget skall bedriva snickerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Davidsson, Tomas Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Davidsson, Leif Dan Torgny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Elly Evelin som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Theresa Naana som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Revisor, Åke Nilsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Davidsson, Leif Dan Torgny -Davidsson, Tomas Ingemar .

David Ohlssons Snickerier Aktiebolag har 556173-5969 som sitt organisationsnummer.