MONUS Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utveckla och marknadsföra ringbocknings- och plåtrundningsmaskiner, svetslägeställare och andra verkstadsmaskiner, bedriva leasingverksamhet (vilken beskrives utförligare nedan), samt idka därmed förenlig verksamhet. Leasingverksamhet skall bedrivas inom följande branscher: verkstadsindustri, process- industri, rederinäring, byggnadsindustri, transportsektorn, datasektorn, kontorssektorn, livsmedelsindustri, flygplanssektorn, energisektorn, fritidssektorn, samt med dessa närbesläktade branscher. Bolaget skall vidare hantera koncerngemensamma funktioner, såsom affärsutveckling och koncernens finansförvaltning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MONUS Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är MONUS Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1976-10-05 så skapades MONUS Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel MONUS Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

MONUS Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1982-01-01

556193-2426 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hässleholm.

Just nu är MONUS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med MONUS Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-83710 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kajrup, Birgitta Yvonne Desirée -Kajrup, Per Ola -Kajrup, Åsa Carolina

Följande personer är på något sätt aktiva inom MONUS Aktiebolag är Kajrup, Per Ola som är född 1969 och har titeln VD, Kajrup, Per Ola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolmstrand, Sven Magnus som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kajrup, Birgitta Yvonne Desirée som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kajrup, Åsa Carolina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln RevisorNilsson, Marie Helene som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.