Troeds Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel och agenturverksamhet med möbler och presentartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Troeds Trading Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Troeds Trading Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1978-12-20 så skapades Troeds Trading Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Troeds Trading Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Troeds Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1978-01-01

556198-7271 är organisationsnummret för företaget som finns i Hässleholm.

Just nu är Troeds Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Troeds Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-20900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Troedsson, Bengt Troed Hugo -Troedsson, Leif Nils Bertil

Följande personer är på något sätt aktiva inom Troeds Trading Aktiebolag är Troedsson, Bengt Troed Hugo som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Troedsson, Leif Nils Bertil som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Troedsson, Britt-Marie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Troedsson, Gunilla Katarina som är född 1942 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor.