Skyrup Trade Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med konst, antikviteter, souvenirer och presentartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skyrup Trade Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hässleholm så är Skyrup Trade Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hässleholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hässleholm och i Skåne län. Redan 1980-06-05 så skapades Skyrup Trade Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Skyrup Trade Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Skyrup Trade Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556205-2851 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hässleholm.

Just nu är Skyrup Trade Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Skyrup Trade Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0451-53280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skyrup Trade Aktiebolag är Ljung, Folke Bertil Egon som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Helena Maria Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisor, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .