Lundius Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

Lundius Consulting Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Lundius Consulting Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lundius Consulting Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Lundius Consulting Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1982-04-05. Men sedan 1996-01-01 så har Lundius Consulting Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Håkantorpsmölla, 284 91, Perstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lundius Consulting Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-35158.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som Lundius Consulting Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lundius Consulting Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva internationell kris- och konflikthantering, företagshälsovård och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lundius Consulting Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lundius Consulting Aktiebolag och det är följande personer, Lundius, Klas Fredrik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Vigre Lundius, Anna Christina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lundius Consulting Aktiebolag är 556216-6602.