Belement Aktiebolag

Skåne län

Information

Belement Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hässleholm. I Belement Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holmberg, Glenn Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Inger Viola som är född 1948 och har titeln Suppleant, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisor, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Belement Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Belement Aktiebolag på telefon 0451-18785.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av byggelement, utveckla och exploatera teknik för vattenrening och miljövård, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Belement Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Belement Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hässleholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Belement Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Belement Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Belement Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Belement Aktiebolag har 556234-3821 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.