Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hässleholm och Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-11-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hässleholm där företaget finns i jobbar för att företag som Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag ska trivas.

Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hässleholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sten- och plattläggning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hässleholm.

Vill man komma i kontakt med Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-82286.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag är Svensson, Lars Börje som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wrilenius, Lena Gunvi C som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Stenarbeten Lasse Svensson Aktiebolag har 556236-4702 som sitt organisationsnummer.