Cautioner Aktiebolag

Skåne län

Information

Cautioner Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Cautioner Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Cautioner Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Cautioner Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-05-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Finjag. 6, 281 50, Hässleholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cautioner Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0451-32155.

Hässleholm arbetar för att verksamheter som Cautioner Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cautioner Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt konsulttjänster inom fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cautioner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cautioner Aktiebolag och det är följande personer, Berntsson, Nils Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Berntsson, Lars-Erik som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cautioner Aktiebolag är 556244-9982.