Pressomatic Aktiebolag

Skåne län

Information

Pressomatic Aktiebolag är ett av många företag som finns i Hässleholm. Det är nämligen den kommunen som Pressomatic Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pressomatic Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Pressomatic Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-10-04. Men sedan 1996-01-01 så har Pressomatic Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sutarev. 5, 281 35, Hässleholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pressomatic Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Hässleholm arbetar för att företag som Pressomatic Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Pressomatic Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva konsultationer inom maskinteknik samt konstruktions- och ritningsarbeten jämte tillverkning av mekaniska produkter jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Pressomatic Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erlandsson, Staffan Erik Oddo -Widmark, Ulf Stefan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pressomatic Aktiebolag och det är följande personer, Widmark, Ulf Stefan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erlandsson, Staffan Erik Oddo som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Talik, Alve Georg som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg, Arne Greger som är född 1950 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Pressomatic Aktiebolag är 556248-4781.